”Îl iubesc pe Mircea Badea așa cum e, nu pentru ce face el la televizor” – VIDEO

Colega alături de care a realizat mulți ani emisiuni la radio și TV, Teo Trandafir, a vorbit deschis despre prietenia cu Mircea Badea, în direct în emisiunea Clubul de Weekend de la Europa FM.

Vineri seara, provocată de Toader Păun, Teo Trandafir a acceptat să vorbească deschis despre ce o leagă de atâția ani de Mircea Badea și cum i se pare atitudinea acestuia în emisiunile TV pe care le realizează în prezent.

Mircea Badea a fost omul care a venit să mă vadă în spital la Viena, omul care m-a ținut de mână. Eu îl iubesc pe Mircea Badea așa cum e, nu pentru ce face el la televizor. Mircea se pricepe la politică, eu nu”, a declarat Teo Trandafir.

„Mircea este atât de bârbat și atât de loial, încât oricând cineva a încercat să se bage între noi, am știu clar ca suntem parteneri care nu și-ar face rău niciodată”, a a mai spus Teo Trandafir în emisiunea Clubul de Weekend, de vineri seara, de la Europa FM.

Clubul de Weekend, emisiunea în care se adună prietenii vineri seara pe frecvențele Europa FM, este programul radio preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani.

De la 19:00 la 21:00, vineri seara, peste 300.000 de români își dau întâlnire pe frecvențele Europa FM, transformând Clubul de Weekend în programul preferat la nivel național, din rândul stațiilor private de radio, de către românii cu vârsta de peste 30 de ani.

De altfel,  Europa FM este radioul preferat al românilor cu vârsta de peste 30 de ani, potrivit Studiului de Audiență Radio, efectuat în perioada 27 august – 16 decembrie 2018, de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS