Ibrahimovici vrea să marcheze două goluri pentru PSG în meciul de adio

Zlatan Ibrahimovici va juca mâine ultimul lui meci la Paris Saint Germain și s-a despărțit deja de fanii francezilor cu o declarație “în stil propriu”. „Va fi ultima mea apariție pe Parc des Princes. Am venit ca un rege și plec ca o legendă”, a scris atacantul suedez pe contul personal de Facebook.

Dacă va marca de două ori în meciul cu Nantes, Zalatan va depăși recordul all-time din Ligue 1, deținut de Carlos Bianchi, care a înscris de 37 de ori în sezonul 1977-78.

Ibrahimovici a punctat pentru PSG de 152 de ori în 178 de partide, cucerind 11 trofee cu parizienii. A câștigat 4 titluri de campion al Franței iar în sezon acest a înscris 46 de goluri în 48 de meciuri.
Până la 34 de ani, el a mai evoluat la Ajax, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona și AC Milan, iar suma totală plătită pentru transferurile sale este de 164 de milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovici nu a dat până acum detalii în privința echipei unde își va continuă cariera, deși presa italiană susține că ar putea să revină la AC Milan, unde a mai jucat între 2010 și 2012.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS