Confidenţialitate

Iași: Un șofer de autobuz a pus în parbriz mesaje anti-vaccinare | AUDIO

În Iași, un șofer de autobuz a pus în geam două mesaje prin care îndeamnă lumea să nu se vaccineze.
Autobuzul cu călători a circulat prin oraș timp de 2 zile.

Compania de transport public din Iași a deschis o anchetă și vineri, 17 septembrie, va fi propusă și o sancțiune pentru șoferul care a încălcat legea.

Un șofer al Companiei de transport public in Iași a decis să pună două mesaje anti vaccin, pe geamul autobuzului pe care îl conduce, spune purtătoarea de cuvant a companiei, Andrea Barna:

Am fost sesizați inițial de un coleg de-al nostru care se afla în trafic și l-a observat că avea în bord aceste afișe, ulterio, a doua zi, a făcut același lucru, în trafic, menționez că pe poarta garajului a ieșit fără aceste afișe.

A fost vorba despre câteva ore în care a circulat, și într-o zi și în alta. Dumnealui susține că este împotriva vaccinării, însă conducerea i-a explicat că ceea ce este pentru dumnealui o problemaă personală, nu poate fi afișată la serviciu.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Conducerea companiei de transport în comun din Iași a deschis o anchetă. În prezent, șoferul nu a fost suspendat din funcție, dar urmează să se decidă ce sancțiune riscă,  a explicat la Europa FM purtătoarea de cuvânt a companiei, Andrea Barna:

Contravine normelor interne afișajul oricăror mesaje care nu sunt aprobate de conducerea CTP Iași, în mijloacele de transport public.

Conducerea a deschis dosar de cercetare disciplinară

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mesajul antivaccin a circulat prin orasul Iași timp de 2 zile.

Foto/ Alin Stefan Cobjug Facebook