Confidenţialitate

IAȘI: Trafic oprit din cauza unor copaci căzuți

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:20), circulaţia feroviară este oprită în judeţul Iaşi, pe Magistrala 500, în zona localităţii Paşcani, din cauza unor copaci care au căzut pe linia de cale ferată, blocând astfel traseul trenului 1752, care circula pe ruta Suceava – Bucureşti.

De asemenea, din acelaşi motiv, este blocat şi E85, între localităţile Mirosloveşti şi Ciohorăni, la kilometrul 364. În prezent la faţa locului există utilaje pentru ridicarea copacilor căzuţi, în vederea reluării atât a traficului rutier, cât şi a celui feroviar.

Furtuna a afectat și orașul Iași, după cum transmite corespondenta Europa FM, Violeta Cincu:

Vineri, ora 14. Furtuna mătură Iașul. Ca și acum sute de ani, clopotele Mitropoliei Moldovei au bătut . În Copou, un copac a căzut peste un tramvai și o mașină. Nu au fost victime. Toată rețeaua fir contact din Piața Unirii și până în Copou este ruptă. La dispozitia călătorilor au fost puse autobuze. Potrivit oficialilor Companiei de Transport public, circulația tramvaielor va fi întrerupta cel puțin o oră-două. Acoperișul unei școli particulare din strada Aurel Vlaicu e gata să cadă. Tonomate de cafea au fost luate de furtună și zeci de arbori căzuți.