IAȘI: O fetiță de doi ani, singură în casă, a căzut de la etajul 3

A căzut de la etajul trei al blocului în care locuia. La Iași, o fetiță de doi ani, lăsată singură în casă a spart geamul în timp ce striga după mamă. Vecinii au văzut copilul cînd lovea cu ciocanul în geam dar nu au reușit să împiedice accidentul.

Fetița e în stare gravă iar pronosticul medical e rezervat. Poliția și Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului au început o anchetă în acest caz.

Un ieșean a auzit zgomote și a ieșit la geam să vadă ce se întîmplă. Uimirea bărbatului care locuia într-un bloc pe Bulevardul Chimiei a fost mare. La etajul trei a văzut o fetiță care încerca să spargă geamul cu un ciocan în timp ce striga după mamă.

Bărbatul a povestit că s-a dus la ușă și apoi la o vecină pe care o știa apropiată de familia fetiței. Dar a fost prea tîrziu. Fetița spărsese geamul. A căzut de la etajul trei.

A fost chemată ambulanța. Fetița este internată în stare gravă la spital iar pronosticul medical este rezervat. Părinții și cei trei frați mai mari nu erau acasă când s-a întâmplat accidentul.

Poliția și Direcția pentru Protecția Copilului Iași au început anchete în acest caz.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS