Iași: Luni, continuă ancheta în cazul copiilor care au leșinat la școală

Cei cinci elevi ai școlii Veronica Micle din Iași ajunși la spital după ce au jucat “de-a ortul popii” sunt în afara oricărui pericol. Ramân deocamdată internati în spital iar medicii spun ca vor fi consiliați psihologic.

Vă reamintim că elevii au leșinat la școală după ce și-au ținut respirația în timp ce erau strinsi în brațe de alți colegi. Anchetele poliției și conducerii școlii constinua astăzi când vor fi audiati și colegii celor cinci elevi care au ajuns la spital.

Și-au ținut respirația în reprize. În acest timp erau strinsi în brațe de alți colegi. Și-au pierdut cunoștința și au căzut.

Este cazul celor cinci elevi , cu vârste de 12 și 13 ani de la școala veronica micle din iasi care au fost găsiți de colegi și profesorii de serviciu lesinati în sălile de clasa și în toaletele școlii. După acordarea primului ajutor au fost transportați la spitalul de copii cu lipotimii și traumatisme.

Acum sunt în continuare în spital și vor fi consiliati psihologic. Ziua de luni va aduce informații importante atât în ancheta poliției cât și în investigatia conducerii școlii Veronica Micle din Iasi.

Luni vor fi audiați colegii celor cinci elevi și probabil vor fi făcute publice primele concluzii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS