Confidenţialitate

Iași: Femeie înțepată de un scorpion după ce a cumpărat banane de la un supermarket din oraș | AUDIO

În Iași, o femeie a fost înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la un supermarket din oraș. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase i-au administrat un tratament preventiv și au lăsat-o să meargă acasă, femeia nefiind în pericol.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scorpionul a ajuns la Iași – cel mai probabil – din Ecuador, cu un transport de banane. Odată ajunsă acasă, femeia a scos fructele din pungă, iar scorpionul a scăpat în locuință.

Potrivit publicatiei 7iasi.ro, peste noapte ar fi fost înțepată de arahnidă, dar inițial nu și-a dat seama despre ce vietate era vorba.

Dimineață, o rudă a găsit scorpionul, l-a prins și l-a pus într-un pahar. Acesta a fost momentul în care ieșeanca a decis să meargă la Spitalul de Boli infecțioase, unde medicii au consultat-o și i-au administrat un tratament preventiv.

Apoi s-a întors acasă cu recomandări de la medicii infectionisti. Sesizate, autoritățile urmează să stabilească modul în care scorpionul a ajuns în Iași. Arahnida a fost preluată de un specialist al Stațiunii Biologice Marine de la Agigea, din cadrul Universității Iași.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Thailanda: 200.000 de oameni, spitalizați săptămâna aceasta din cauza aerului poluat | AUDIO