Confidenţialitate

Iași: Un elev a fost bătut de omul de serviciu în baia școlii. Mama băiatului acuză că acesta a leșinat din cauza loviturilor | AUDIO

În județul Iași, un elev de 12 ani ar fi fost bătut de către omul de serviciu chiar în baia școlii. Incidentul s-ar fi petrecut la Școala Gimnazială din comuna Dumești.

Atenție! Urmează informații și detalii care vă pot afecta emoțional.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mama băiatului acuză că acesta a leșinat din cauza loviturilor pe care le-a primit și că nu a fost lăsat să plece acasă deși a acuzat o stare de rău. Elevul a ajuns ulterior la spital. Poliția a pornit o anchetă și a fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă.

Adina Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași: „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar cercetările continuă în vederea clarificării întregii situații de fapt urmând a fi dispuse măsuri legale”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei de 12 ani a fost victima unei agresiuni. Polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând că cele sesizate se confirmă. Fiul acesteia în timp ce se afla în incinta unității de învățământ din comuna Dumești pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 61 de ani ar fi fost lovit. La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri minorului ulterior fiind transportat la spital. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar cercetările continuă în vederea clarificării întregii situații de fapt urmând a fi dispuse măsuri legale”, a spus Adina Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Reprezentanții școlii au început și o anchetă internă. Ana Dorneanu, directorul Școlii Gimnaziale Dumești, a declarat pentru Bună Ziua Iași că după ce a analizat imaginile de pe camera de supraveghere nu se confirmă acuzația de leșin.

Contactați de Europa FM, reprezentanții școlii din comuna Dumești nu au oferit până la această oră un punct de vedere.

Și Inspectoratul Școlar Județean face verificări.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Cei acuzați de violență domestică vor fi monitorizați prin brățări electronice. Măsura se aplică de la 1 octombrie 2024 în 18 județe | AUDIO