Iani Hagi revine la FC Viitorul și Nicolae Stanciu pleacă de la Anderlecht

Este oficial – Ianis Hagi s-a întors la FC Viitorul. Campioana României a anunțat marți că a acceptat condițiile italienilor la AC Fiorentina, iar internaționalul de tineret în vârstă de 19 ani va reveni la echipa patronată și antrenată de tatăl sau.

Gică Hagi a acceptat aproximativ aceleași condiții cu care l-a cedat pe Ianis în vara lui 2016, dar Fiorentina a insistat acum pentru o parte din banii dintr-un viitor transfer. Într-un an și jumătate, Hagi Junior a evoluat în doar două meciuri în Serie A și vrea o echipă unde să joace constant.

Mijlocașul echipei naționale, Nicolae Stanciu va pleca din Belgia și își va continuă cariera în Cehia. Fotbalistul de 24 de ani o va părăsi după un an și jumătate pe Anderlecht, pentru a juca la Sparta Praga, anunță „Digi Sport”.

Presă cehă susține că va fi cel mai costisitor transfer pentru Sparta: 4 milioane 500.000 de euro, mai puțin de jumătate din prețul cu care formația din Bruxelles l-a cumpărat de la FCSB: 10 milioane de euro.

Sparta Praga este pe locul al 5-lea în campionatul intern după 16 etape, la mare distanță de lidera Viktoria Plzen.

Impresarul lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan spune că fotbalistul a refuzat o altă ofertă din Turcia, iar acum ar mai fi dorit de încă o echipă din Europa și alte două din țările arabe.

El ar vrea totuși să rămână și în atenția echipei naționale, în detrimentul unui salariu mai mare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS