Ialomița: Percheziții la persoane bănuite de furturi din mașini

Poliţiştii din Ilfov efectuează joi dimineaţă patru percheziţii la Moviliţa, judeţul Ialomiţa, la persoane bănuite de furturi din autoturisme, informează oficiali de la IPJ Ilfov.

Patru persoane vor fi aduse la sediul Poliţiei Pantelimon pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, persoanele suspecte ar fi sustras sume de bani şi carduri bancare din maşini lăsate nesupravegheate în zona oraşului Pantelimon (Pădurea Pustnicu).

Persoanele bănuite ar fi folosit carduri contactless pentru efectuarea de plăţi până la pragul sumei de 100 de lei.

Cei trei bărbați din Movilița, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani acuzați că la sfârșitul lunii aprilie a acestui an ar fi furat o geantă dintr-o mașină parcată în popasul Sinești au fost eliberați la scurt timp de la reținere, pentru că nu existau suficiente probe în dosarul polițiștilor astfel încât să fie necesară arestare lor preventivă, susțin surse judiciare.

Între timp, la Movilița, polițiștii din ilfov au efectuat în această dimineață 4 percheziții domiciliare. Modul de operare era similar cu cel al bandelor de hoți care acționează în zona Sinești.

Agentul șef de poliție Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânnt al IPJ Ilfov ne explică felul în care hoții acționau.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe de altă parte, autorii furtului de la Sinești reținuți în cursul zilei de ieri de polițiștii din Ialomița au fost eliberați, după câteva ore, neputând fi arestați preventiv din lipsă de probe – transmite corespondentul Europa FM, Mădălin Sofronie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS