Confidenţialitate

IALOMIȚA: Autostopiști căutați pentru că au omorât un bărbat și pe soția acestuia

Operațiune de mare amploare în patru județe din sud estul țării pentru identificare și prinderea a două persoane care, vineri seară, au atacat cu cuțitele un bărbat și pe soția acestuia.

Susepctii au fost luați la ocazie cu mașină de către victime. Șoferul automobilului a murit pe loc, iar femeia care-l însoțea se află sub supraveghere medicală, relatează corespondentul Europa FM, Mădălin Sofronie.

Polițiștii din Călărași, Ilfov, Ialomița, Constanța și București au organizat încă de aseară filtre pentru a le da de urmă autostopistilor care l-au omorât pe șoferul care i-a luat la ocazie și au rănit-o grav pe soția acestuia.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Călărași precizează că la momentul de față femeia a fost operta, iar starea să este stabilă.

Ancheta cu privire la omorul petrecut noaptea trecută pe șoseaua dintre localitățile calarasene Drajna și Perisoru este coordonată de comandantul Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași.

Surse judiciare apreciază că suspecții ar avea între 20 și 30 de ani, nu cunoșteau victimele, iar motivul crimei nu a a fost jaful.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
X