Hunedoara: Un microbuz destinat copiilor cu dizabilități a fost vandalizat

Microbuzul a fost vandalizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar nimeni nu a spus nimic, deși acesta era aproape distrus.

Din această cauză, 84 de copii cu dizabilități din Valea Jiului nu au ajuns astăzi la școală.

Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Petroșani, în curtea școlii I.G Ducă, locație supravegheată video.

Geamul lateral era smuls din chederele care au cedat în momentul în care doi vandali, ce au fost surpinși de camerele video amplasate în curtea școlii, au tras de portieră.

Dacă nu a reușit să pătrundă înăuntru, unul dintre vandali a rupt numărul de înmatriculare și a smuls unul dintre capacele microbuzului, pe care l-a călcat de mai multe ori în picioare, că să îl distrugă.

Șoferul microbuzului școlar a dus imaginile la Poliție, iar oamenii legii au demarat cercetările, pentru a-i identifica pe cei doi.

În tot acest timp, însă, copiii vor stă acasă, iar șoferul spune că un astfel de geam poate fi procurat doar special și că totul va dura cel puțin o săptămână.

Conducerea școlii a refuzat să dea declarații și nimeni nu poate spune ce se întâmplă cu copiii care nu mai ajung acum la școală.

Din Hunedoara, corespondentul Europa FM, Marius Mitrache:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS