Hunedoara: Trei muncitori prinși sub un mal de pământ – AUDIO

Trei persoane au fost prinse sub un mal de pământ, în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara.

O operațiune de salvare este în curs de desfășurare.

O persoană a fost recuperată de salvatori, dar a fost declarată decedată, a spus la Europa FM Raed Arafat, șeful Departamanetului pentru Situații de Urgență, structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Tot acesta a precizat că ceilalți doi muncitori nu au fost încă recuperați. Șansele ca aceștia să fie scoși în viață sunt minime. Cei doi muncitori sunt acoperiți cu pământ și bolovani.

Mai avem încă două persoane. Operațiunile de salvare continuă. Șansele sunt foarte mici de a-i recupera în viață sau de a reuși să îi resuscităm. la fața locului există utilajele necesare, inclusiv de la firma care lucra dar și de la ISU„, a spus Raed Arafat

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acțiunea de salvare este îngreunată de faptul că, în zona respectivă, în orice moment, malul de pământ se poate surpa din nou.

Acum urmărim situația să-i scoatem (n.r pe cei doi muncitori) cu risc minim și pentru salvatori pentru că înțeleg că  pământul nu e foarte stabil. Riscă să se întâmple ce s-a întâmplat ”, a mai spus Raed Arafat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La fața locului se află două autospeciale de stingere cu module de descarcerare, o unitate mobilă și o ambulanță SMURD.

Muncitorii efectuau lucrări la un pod feroviar, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS