HUNEDOARA: Poliţia cere sprijin pentru a găsi o fetiţă dispărută

Poliţiştii hunedoreni cer sprijin pentru a da de urma unei fetițe de 7 ani, din Petroşani, care a dispărut din fața blocului.

Copilul ar fi plecat cu un bărbat fără adăpost, dar care ar fi un cunoscut al familiei fetiţei.

Potrivit IGPR, la data de 4 noiembrie, în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, despre faptul că fiica sa, Delia Gabriela Dorobanțu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, încă din 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani.

„Fetița ar fi plecat spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morților”. Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei”, se precizează într-un comunicat.

Fetița are aproximativ 1,30-1,35 metri înălțime, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. Când a plecat de acasă, copila era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Poliţiştii au făcut mai multe verificări în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS