Confidenţialitate

HUNEDOARA: Peste 250 de locuitori din Valea Jiului vor să se angajeze la Complexul Energetic

Peste 250 de bărbați din Valea Jiului s-au așezat marți, de la prima oră, pe scările Complexului Energetic Hunedoara pentru a se angaja la mină.

Sunt tineri, nu au experiență, dar – spun ei – ar putea să facă față muncii din mină – transmite corespondentul Europa FM, Marius Mitrache.

Printre cei care vor să se angajeze la CE Hunedoara sunt și foști mineri.

Oamenii s-au înghesuit imediat ce au fost schimbate condițiile de concurs și nu li s-a mai cerut calificarea pe fiecare post.

Deocamdată, însă, se fac angajări pe posturile rămase vacante la mina Vulcan.

Complexul Energetic Hunedoara a mai scos la concurs, la Mina Vulcan, 100 de posturi, însă, nu toate au fost ocupate.

Acum se fac înscrierile pentru cele rămase neocupate, respectiv 31.

Mai apoi, însă, vor fi scoase la concurs și locurile la mina Livezeni, unde sindicatele spun că este nevoie de aproximativ 128 de persoane.

În oferta angajãrilor de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara se regãsesc, printre altele, 20 posturi de muncitor necalificat subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan; 8 posturi de lãcãtus subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan; 1 post de mecanic locomotivã pentru Sucursala PRESTSERV Petrosani; 2 posturi de sef manevrã pentru Sucursala PRESTSERV Petrosani.

Cei interesati au posibilitatea ca, în perioada 6 – 8 iunie 2017, între orele 9.00 – 12.00, sã depunã dosarele cu documentele necesare, la sediul S.CEH-S.A. din Petrosani.