Confidenţialitate

HUNEDOARA: Conducerea Complexului Energetic Hunedoara angajează mineri

Viorel Stancu, directorul general al CEH spune că va demara procedura de angajare la exploatarea minieră Livezeni, dupa ce membri Consiliului de Administrație al CEH au fost de acord cu necesitatea angajărilor la mina.

La Mina Livezeni urmează să fie angajate 128 de persoane. Darius Câmpean, președintele sindicatului Muntele susține că angajările sunt absolut necesare pentru ca mina sa își poată desfăcura activitatea în condiții cât de cât normale.

În tot acest timp continuă și procedura de selecție pentru completarea deficitului de personal din zona minieră neacoperit în urma selecţiei organizate în luna aprilie a acestui an.

În oferta angajărilor de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara se regăsesc 20 posturi de muncitor necalificat subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan; 8 posturi de lăcătuş subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan; 1 post de mecanic locomotivă pentru Sucursala PRESTSERV Petroşani; 2 posturi de şef manevră pentru Sucursala PRESTSERV Petroşani. Cei interesaţi au posibilitatea ca, în perioada 6 – 8 iunie 2017, între orele 900 – 1200, să depună dosarele cu documentele necesare, la sediul S.CEH-S.A. din Petroşani.