Confidenţialitate

HotSpot Sibiu va avea loc pe 14 noiembrie

DeBizz Magazine, unica revistă de business româno-germană din România, vă aduce la cunoștință organizarea celei de a-III-a ediții a evenimentului său regional HotSpot Sibiu, în data de 14 noiembrie 2019 la Hotel Continental Forum, începând cu ora 18:30.

Capitală europeană a culturii în anul 2007, anul acesta Sibiu a fost „capitala politică și turistică” a Uniunii Europene, găzduind reuniunea liderilor europeni cu ocazia deținerii de către România a Președinției Consiliului UE.

Performanțele din ultimii ani situează Sibiul în clasamentul județelor cu  cele mai mari contribuții la Produsul Intern Brut al României. Județul Sibiu este un important hub administrativ în centrul țării, cu resurse umane și materiale bogate, cu o forță de muncă instruită.

Sibiul atrage multe investiții străine și are un potențial important în domeniul turismului și al industriei de componente pentru autovehicule, în contextul în care mulți etnici germani care au emigrat în Germania s-au întors și au investit aici.

HotSpot SIBIU ediția a-III-a constituie o reală oportunitate pentru DeBizz Magazine de a pune în lumină evoluția economiei regionale și locale, cu accent pe aportul capitalului de limba germană și pe relațiile bilaterale romano-germane.

Pe lângă panelul de dezbateri care oferă informații de calitate și actuale despre mediul de afaceri local, evenimentele DeBizz reunesc reprezentanți ai comunității de afaceri, consultanți și experți în domeniile discutate în cadrul dezbaterii, reprezentanți ai autorităților publice care pot stimula mediul de investiții, liderii de opinie, precum și reprezentanții mediului diplomatic german (și al altora).

AGENDA EVENIMENTULUI:

18:30 – 19:00 Recepție participanți & welcome coffee
19:00 – 19:10 Introducere și scurtă analiză contextuală
19:10 – 20:30 Dezbatere tematică–HOTSPOT SIBIU 2019
20:30 – 21:30 Dinner & networking

Înscrierile se pot face aici www.debizz.ro până pe 12 noiembrie 2019.