Hoteluri cu traditie de pe litoral, dar si unitati de cazare aflate in centrul Capitalei, sunt scoase la vanzare

Potrivit site-urilor de imobiliare, proprietarii unităților cer aproape 120 milioane euro pentru cele mai scumpe 10 hoteluri scoase la vânzare în România.

Pe primul loc în clasamentul celor mai scumpe unităţi de cazare din România se situează un complex hotelier de pe litoral, listat la un preţ de 30 de milioane de euro. Situat la 38 de kilometri sud de Constanţa, în Neptun-Olimp, acesta este format din trei unităţi de cazare și anume hotelurile Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic. Sunt structurate pe parter şi şapte etaje și cumulează peste 750 de camere.

În zona centrală din Arad este disponibil la vânzare la preţul de 25 milioane euro un hotel cu o capacitate de cazare de 40 de camere şi două apartamente. Unitatea include un restaurant, o sală de conferinţe şi una de fitness.

Pe locul al treilea este un hotel din zona centrală a Capitalei (Universitate – Magheru), clasificat la trei-patru stele. Proprietarii cer aproape 19 milioane de euro.

Tot în Bucureşti, dar în zona Cotroceni, un hotel clasificat la patru stele, cu o capacitate de cazare de 78 de camere, poate fi achiziţionat cu 8,5 milioane de euro. Cu aceeași sumă se vinde o unitate din zona Râşnov-Bran.