Horror-ul “A Quiet Place”, din nou în fruntea box-office-ului nord-american | VIDEO

Filmul horror “A Quiet Place” a revenit în fruntea box-office-ului nord-american în acest weekend, după o săptămâna în care a pierdut supremaţia în favoarea lungmetrajului de acţiune “Rampage”.

Lungmetrajul regizat de John Krasinski a avut încasări de 22 de milioane de dolari (132,4 milioane de dolari în trei săptămâni), potrivit cifrelor provizorii oferite de compania de specialitate Exhibitor Relations. Pelicula spune povestea unei familii care încearcă să supravieţuiască sub ameninţarea unor creaturi misterioase care atacă la cel mai mic zgomot, aminteşte Agerpres.

“Rampage”, filmul canadianului Brad Peyton, a avut încasări de 21 de milioane de dolari de-a lungul weekend-ului şi de 66,6 milioane de dolari în două săptămâni. Filmul de acţiune cu Dwayne ‘The Rock’ Johnson în rolul principal, adaptat după un joc video din anii ’90, prezintă povestea prieteniei dintre personajul jucat de Johnson şi o gorilă albă, victimă a experimentelor genetice, care fac echipă împotriva unor prădători pe cale să devasteze planeta.

Podiumul este completat de “I Feel Pretty”, comedie cu Amy Schumer în rol principal, care a adunat 16,2 milioane de dolari la debutul său în sălile de cinema. Filmul spune povestea unei tinere care nu se simte bine în pielea ei, dar care, în cele din urmă, îşi va asuma faptul că este ceva mai plinuţă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS