Horia Tecău va lansa o carte pentru copii în orașul natal

Horia Tecău își va lansa cartea pentru copii “Viața în ritm de tenis” în orașul natal, Constanța, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți sportivi români – Cătălina Ponor, Elena Frîncu și Răzvan Florea, marți, 2 mai.

“Viața în ritm de tenis” se va lansa la un eveniment programat începând cu ora 17.30 la librăria Cărturești Vivo Constanța (Blvd. Aurel Vlaicu, nr. 220, Maritimo Shopping Center).

Prin intermediul acestei cărți, Horia Tecău le povestește celor mici ce înseamnă să ai o pasiune, ce înseamnă să cazi, să te ridici, să ai încredere în propriile forțe și cu perseverență să mergi mai departe. Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii săi, cum a fost experiența primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului.

Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, care vor descoperi în carte și mici exerciții care îi vor ajuta să își scrie propria poveste despre pasiuni și reușite.

FOTO: Miluță Flueraș

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS