Horia Brenciu celebrează 25 de ani de carieră prin 3 concerte la Sala Palatului

Horia Brenciu se pregătește să aniverseze 25 de ani de carieră printr-o serie de trei concerte pe 7, 8 și 9 decembrie, la Sala Palatului din București.

„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25…”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră: 7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară. Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate.

„Și-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Și-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Și-au fost toate ce pot exista într-o viață de om și încă multe altele”, trece în revistă Horia Brenciu.

Horia Brenciu lucrează încă de anul trecut la spectacolele din 7, 8 și 9 decembrie care vor marca cei 25 de ani de carieră ai artistului.