Confidenţialitate

Holograf cântă ”Unplugged la Teatru”

Trupa Holograf se pregătește să cânte ”Unplugged la Teatru”, pe 16 octombrie, la Teatrul Național București.

În cadrul celor două ore de spectacol, cei 5 muzicieni și invitații lor vor pune în valoare frumusețea și simplitatea instrumentelor acustice, într-o atmosferă intimă, cu public de elită.

După 18 albume lansate, sute de concerte și 40 de hit-uri cântate la radio, cei 5 muzicieni ne-au desfătat la începutul anului cu un concert inedit la Sala Palatului, ”Vedere de la Costinesti”. Presărat cu amintiri din vremurile în care aveau și câte 100 de concerte seară după seară, spectacolul din martie a avut și invitați, între care unul cu un aport incontestabil la povestea trupei, Gabriel Cotabiță. Momentele unplugged din cadrul acestui concert au fost aplaudate îndelung și au stârnit emoția publicului.

În luna iunie, Holograf a impresionat din nou audiența, de data aceasta prin spectacolul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane, în cadrul căruia a cântat alături de alte două trupe legendare ale rockului românesc, Iris și Compact.

”Sunt ani buni de la concertul unplugged Patria și credem că a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Național, a cărui nou renovată sală sperăm să inspire un plus de eleganță proiectului nostru unplugged. Vor fi piese și noi și vechi dar, cu sigurantă, muzică frumoasă”, promit membrii Holograf.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și la Teatrul Național București. Concertul Holograf – ”Unplugged la Teatru” este organizat de Sublime România și comunicat de HTag PR.