Confidenţialitate

HBO prezintă un nou trailer pentru ultimul sezon ”Game of Thrones” – VIDEO

Un nou trailer lansat azi de HBO le face și mai multă poftă fanilor serialului pentru cea mai așteptată premieră din această primăvară

Sezonul 8 al serialului Game of Thrones, care este ultimul din această serie de succes, va fi difuzat în luna aprilie.

Acțiunea din serialul “Game of Thrones” este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria “A Song of Ice and Fire”.

Precedentul sezon a stabilit noi recorduri, inclusiv în ceea ce privește pirateria digitală.  Conform companiei de monitorizare a pirateriei online MUSO, sezonul şapte din “Game of Thrones” a fost piratat, pe diverse căi, de peste un miliard de ori. Sursa preferată a fost streaming-ul ilegal.

În medie, fiecare episod al sezonului precedent a fost vizionat de 32 de milioane de ori, iar numărul vizionărilor ilegale a fost de 140 de milioane de ori ca medie pentru fiecare episod din sezon.

Cei mai mulţi dintre cei care au ales să vizioneze ilegal serialul (84,7%) au făcut-o prin intermediul site-urilor ilegale de streaming, urmaţi de cei care au folosit BitTorrent (9,7%), iar 5,6% din vizionările ilegale au fost realizate prin download obişnuit.