Confidenţialitate

Harvey Weinstein, într-o înregistrare în care flirtează cu una dintre femeile care l-au acuzat de viol – VIDEO

Harvey Weinstein apare într-o înregistrare în care flirtează cu una dintre femeile care l-au acuzat de viol.

Înregistrarea, difuzată de Sky News îl înfăţişează pe producătorul de film cum încearcă să flirteze cu una dintre femeile care l-au acuzat de viol, în timpul unei întâlniri de afaceri din 2011.

În videoclipul publicat Sky News, Harvey Weinstein o primeşte pe Melissa Thompson, în vârstă de 28 de ani, în biroul companiei sale pentru o întrevedere de afaceri.

Harvey Weinstein încuie uşa, o strânge în braţe pe tânăra femeie, flirtează insistent cu aceasta după care pare să o atingă pe sub masă în decursul conversaţiei.

Melissa Thompson îl acuză pe Harvey Weinstein că ar fi invitat-o apoi în camera sa de hotel unde ar fi violat-o.

Thompson este una dintre femeile care au iniţiat în iunie o acţiune colectivă în justiţie împotriva lui Harvey Weinstein pe care îl acuză de viol, potrivit presei americane.

Potrivit avocatului lui Weinstein, Ben Brafman, prin intermediul acestei înregistrări Melissa Thompson încearcă să îşi consolidează poziţia împotriva clientului său.

“Este vorba despre o nouă încercare de a-l dezonora în mod public pe domnul Weinstein cu un scop financiar, iar noi nu acceptăm acest lucru. Faptele au semnificaţia lor”, a declarat Ben Brafman.

Potrivit Sky News, tânăra mersese în septembrie 2011 în sediul Weinstein Company cu scopul de a prezenta echipei de marketing noul serviciu video şi de analiză a datelor deţinut de start-upul său. Tânăra a filmat întâlnirea cu webcam-ul computerului.