Confidenţialitate

HARA lansează ”Rollercoaster”, în direct la Europa FM, în Clubul de Seară

Trupa HARA lansează luni, în exclusivitate la Europa FM, în emisiunea Clubul de Seară, noul single ”Rollercoaster”, care va fi inclus pe albumul “Emoti-coin”.

Piesa HARA – ”Rollercoaster” este scrisă de Flavius Buzilă, produsă și orchestrată alături de producatorul Ciprian Lemnaru și chitaristul Valentin Mușat Mureșanu. Noul single are parte de vocile speciale ale unor studente la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, participante la proiectul “100 pentru România”.

Luni, 20 mai, de la ora 19:00, liderul trupei, Flavius Buzilă, va sta la povești în direct cu Toader Păun, în Clubul de Seară, pentru ca la finalul întâlnirii să lanseze noua piesă, mult așteptată de fanii HARA.

”Rollercoaster” are pregătit un videoclip special, care va fi lansat live pe pagina de Facebook Europa FM și pe europafm.ro și va fi disponibil și pe YouTube imediat după premieră. Pentru realizarea clipului, trupa HARA a lucrat Titus Tihauan și David Eșanu.

”Am filmat în peisajul Clujului cu fetele noastre, de la Academia de Muzică din Cluj, cele care au pus vocile lor pe piesa noastră, în Piața Mare din Sibiu, la o terasă intimă superbă, tot în Sibiu, într-un lan de rapiță de lângă Blaj, la Căpâlna chiar cu fetele de la Căpâlna, într-o zona superbă și spectaculoasă de lângă Sebeș numită Râpa Roșie și pe blocul unde am locuit câțiva ani în București”, mărturisește Flavius Buzilă.

Luni, în Clubul de Seară, de la ora 19:00, Flavius Buzilă spune povestea din spatele ”Rollercoaster” și lansează videoclipul în direct pe pagina de Facebook Europa FM și pe www.europafm.ro.