Confidenţialitate

Handbalistul Pierre Yves Ragot, arestat pentru trafic de droguri

Handbalistul de origine franceză Pierre Yves Ragot a fost arestat pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au găsit în locuința sa 700 de grame de cannabis și o instalație indoor de cultivare a drogului de risc, potrivit DIICOT.

În urma acțiunii din data de 4 iunie a procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov, la data de 5 iunie, Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, conform unui comunicat transmis vineri de DIICOT.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic, anunță procurorii.

Pierre-Yves Ragot joacă în prezent pentru HC Minaur Baia Mare.