Guvernul va evalua marți pagubele produse de inundații

Premierul Viorica Dăncilă a convocat marţi, la ora 10,00, mai mulţi membri ai Cabinetului, pentru a participa la o şedinţă operativă de evaluare a pagubelor produse de inundaţii şi a măsurilor rapide de intervenţie.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, la şedinţă vor participa: ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.

Luni, şefa Guvernului a mers în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna şi Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor şi comunităţilor afectate.

În timpul vizitei din judeţul Buzău, premierul a anunţat că, în şedinţa de Guvern de joi, ar putea fi acordate ajutoare pentru localităţile care au fost afectate de inundaţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS