Confidenţialitate

Guvernul are noi spoturi pentru a promova vaccinarea anti-Covid | VIDEO

„Om cu om oprim pandemia” este mesajul pe care mizează autoritățile pentru a comunica măsurile de protecție și a încuraja vaccinarea anti-Covid în România.

Printre cei care vor fi implicați în noile spoturi se numără și părintele Francisc Doboș, dar și preotul ortodox Constantin Necula, părinte și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Primul spot propus de Ministerul Sănătății a fost difuzat în cadrul ședinței CNA din 2 februarie, fiind aprobat de membrii Consiliului cu voturi în unanimitate. Acesta a fost regizat de Marius Olteanu și a fost realizat în parteneriat cu UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite), care a plătit pentru realizarea acestuia.

În ianuarie, CNA a transmis o adresă radiodifuzorilor pentru a opri spoturile inițiale care informau populația cu privire la campania de vaccinare anti-Covid. Oprirea de la difuzare a spoturilor informative de tip testimonial aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România a fost făcutâ explicând că ”Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă”.