Confidenţialitate

Guvernul a extins domeniile pentru care va fi suportat TVA-ul la bugetul de stat pentru beneficiarii Programului Operaţional Infrastructură Mare | AUDIO

Guvernul a extins domeniile pentru care va fi suportată Taxa pe Valoare Adăugată de la bugetul de stat pentru beneficiarii Programului Operaţional Infrastructură Mare.

Au fost incluse și sectoare care privesc dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale şi creşterea producţiei de energie din resurse regenerabile mai puţin exploatate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Sunt extinse domeniile pentru care va fi suportată taxa pe valoarea adăugată de la bugetul de stat, fiind incluse domeniile care privesc dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale și creșterea producției de energie din resurse regenerabile mai puțin exploatate precum biomasă, biogaz, geotermal. Pentru a optimiza fluxurile financiare de la nivelul programului operațional regional 2014 – 2020 și pentru a evita întârzierile, Ordonanța stabilește valoarea minimă de 200 de mii de lei pentru cheltuielile efectuate care trebuie incluse într-o cerere de rambursare pentru ca aceasta să poată fi depusă de către beneficiari la autoritatea de management”, a spus Dan Cărbunaru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Budăi: Șomaj tehnic de 75% din salariu pentru românii care lucrează pentru companii afectate de sancțiunile impuse Rusiei