Confidenţialitate

Guvern: PNL poate folosi în campanie elementele din platforma “România 100”

PNL poate folosi toate elementele Platformei România 100 lansată de premierul Dacian Cioloș, anunță biroul de presă al Guvernului. Palatul Victoria spune că a luat această decizie având în vedere că liberalii susțin platforma și își asumă principiile ei.

Informațiile apar într-un răspuns al Executivului la o solicitare a agenției News.ro și vin după că premierul a declarat aseară că nu și-a dat acordul ca PNL și USR să îi folosească imaginea.

 

“Având în vedere că PNL susține Platforma România 100 și își asumă principiile ei, poate folosi toate elementele ei, în măsura în care intenția e de a promova conținutul acesteiea”,  precizează Biroul de Presă al Guvernului.

Invitat la RealitateaTV, premierul Dacian Cioloș a declarat că a rugat partidele să nu se folosească în campanie de imaginea lui.

Premierul Dacian Cioloș: “I-am rugat să nu folosească imaginea mea. Tocmai pentru că le-am zis că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am spus că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aș vrea să susțin anumite idei și valori, ci pentru că mi-am luat un angajament.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liberalii au lansat în Bucureşti afişe electorale cu imaginea lui Dacian Cioloş, în care este menţionată Platforma România 100 şi care îl prezintă ca fiind premierul susţinut de PNL.

În afişe apar sintagmele ”Platforma România 100”, ”Pentru o guvernare cinstită şi competentă” şi ”Dacian Cioloş-Prim-ministru”. În plus, este menţionat site-ul www.RO100.RO.