Guns N’ Roses va susţine mai multe concerte în Europa

Trupa rock americană Guns N’ Roses a anunţat luni că va susţine o serie de concerte în Europa în 2017 în cadrul turneului ei mondial intitulat ”Not In This Lifetime”, potrivit New Musical Express.

Trupa americană va reveni în Europa pe 27 mai, cu un show la Dublin, în Irlanda, şi va cânta apoi în Spania, Portugalia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Cehia, Franţa, Austria, Olanda. Secţiunea europeană a acestui turneu se va încheia cu un concert la Tel Aviv, în Israel, pe 15 iulie.

Apoi, începând din 27 iulie, grupul american va susţine o serie de 16 concerte în Statele Unite şi Canada, care se va încheia pe 8 septembrie.

Biletele pentru concertele din 2017 ale trupei Guns N’ Roses vor fi puse în vânzare miercuri, 7 decembrie.

Trupa americană Guns N’ Roses, ai cărei membri fondatori s-au reunit la începutul acestui an pentru prima dată după 1993, a susţinut în vara acestui an o serie de 25 de concerte în cadrul unui turneu în America de Nord, în urma căruia formaţia californiană a vândut bilete în valoare de peste 116,8 milioane de dolari.

Turneul grupului Guns N’ Roses a fost intitulat ”Not In This Lifetime” – o aluzie la o frază celebră rostită de Axl Rose. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Guns N’ Roses este o trupă rock americană, înfiinţată în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio ale sale – ”Appetite for Destruction” (1987), ”G N’ R Lies” (1988), ”Use Your Illusion I” (1991), ”Use Your Illusion II” (1991), ”The Spaghetti Incident?” (1993) şi ”The Chinese Democracy” (2008) – s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.