Guns N’ Roses a vândut în 24 de ore peste 1 milion de bilete la concertele sale

Trupa Guns N’ Roses a vândut în 24 de ore peste 1 milion de bilete pentru concertele sale programate în Marea Britanie, Europa şi Canada în cadrul turneului ei mondial – ”Not In This Lifetime” -, început în 2016 şi pe care formaţia americană îl va continua şi în anul 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

Biletele pentru aceste show-uri au fost vândute într-o singură zi, după ce au fost puse în vânzare vineri dimineaţă, a precizat Live Nation.

Potrivit aceleiaşi companii din industria de divertisment, biletele pentru concertele pe care formaţia californiană le va susţine în 2017 în Statele Unite au fost puse în vânzare sâmbătă.

”Not In This Lifetime Tour”, turneul mondial al grupului Guns N’ Roses, a vândut deja peste 3 milioane de bilete în 2016, devenind cel mai de succes turneu al unei trupe rock din acest an.

Recent, trupa a anunţat că va aduce turneul în EuropaGuns N’ Roses va ajunge pe 27 mai la Dublin, în Irlanda, şi va cânta apoi în Spania, Portugalia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Cehia, Franţa, Austria, Olanda. Secţiunea europeană a acestui turneu se va încheia cu un concert la Tel Aviv, în Israel, pe 15 iulie.

Apoi, începând din 27 iulie, grupul american va susţine o serie de 16 concerte în Statele Unite şi Canada, care se va încheia pe 8 septembrie.