GSP: Spitalul Malaxa a plătit aproape 6.000 de lei pentru ca ”nepoțica” lui Secureanu să slăbeasca

   Ies la iveală noi presupuse ilegalități comise de fostul manager al spitalului bucureștean Malaxa, demis ieri din funcție.

Unitatea medicală ar fi achitat aproape 6 mii de lei pentru cA, cităm, ”nepoțica” lui Florin Secureanu să…slăbească, scrie Gazeta Sporturilor.

De asemenea, spitalul ar fi achitat și o intervenție chirurgicală la o clinică privată pentru o altă apropiată a fostului manager: nimeni alta decât mătușa iubitei sale.

Gazeta Sporturilor scrie că ”nepoțica” este o fostă iubită a lui Florin Secureanu,  cel care în ultimii 7 ani a condus spitalul Malaxa din București.

Femeia se numește Mirela Toma, are 36 de ani şi a fost operată în 15 septembrie, când i-a fost montat un balon intragastric, pentru a slăbi.

Potrivit medicilor, aceasta nu suferea de diabet sau de obezitate morbidă, așadar intervenţia era una ”electivă”, adică pacientul o face fără să fie silit de vreun diagnostic, iar spitalul nu decontează cheltuielile.

Balonul intragastric a costat aproape 6 mii de lei, potrivit facturii emise de o firmă din Oradea.

O sursă a Gazetei Sporturilor povestește că Florin Secureanu a apărut, cităm, ”cu factura la contabilitate şi le-a zis fetelor de acolo să se descurce”.

Contactată GSP, Mirela Toma a spus că nu a achitat costurile intervenţiei pentru că, fiind salariată, a dus adeverinţă.

De asemenea, Spitalul Malaxa a achitat şi 25.000 de lei clinicii private Monza, pentru o intervenţie chirugicală la inimă. Pacienta este mătuşa iubitei fostului manager de la Malaxa, pe care Florin Secureanu o alinta ”vrăbi”, potrivit GSP.

Să mai spunem că din categoria bunurilor achiziționate de spitalul Malaxa se mai numără și un pian – care a ajuns acasă la fostul manager.

Amintim, după dezvăluirile prezentate de presă în ultimele zile, procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Spitalul Malaxa.

 

 

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS