Grindeanu: Sper ca în şase luni să nu ajungem într-o situaţie similară

Premierul Sorin Grindeanu a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern după votarea moţiunii de cenzură, că va rămâne în PSD, care nu înseamnă nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu şi care nu trebuia să treacă prin asemenea încercare, să dea jos proriul Guvern, pentru că aşa vrea un singur om. El a mai afirmat că speră ca în şase luni să nu ajungem într-o situaţie simlară, pentru că România nu merită.

“PSD nu înseamnă nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu şi nu trebuia să treacă prin asemenea încercare, să dea jos propriul guvern pentru că aşa vrea un singur om. Sper ca in 6 luni să nu ajungem într-o situaţie simlară, România nu merită aşa ceva”, a afirmat Grindeanu.

Premierul le-a mulţumit tuturor miniştrilor, spunând că trebuie să vină la serviiciu până la numirea unui noi Guvern. De asemenea, Grindeanu i-a mulţumit lui Victor Ponta pentru că a fost alături de el.

Premierul a mai spus că el a ales calea cea mai grea, să nu accepte funcţii, iar acum îşi va face datoria până la capăt, până când România va avea un guvern funcţional.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS