Grindeanu şi consiliera Miss Buzău – în Insulele Azore, pe bani publici

Fostul premier Sorin Grindeanu, președinte al ANCOM – funcție echivalată prin lege la nivel de ministru – a fost pe bani publici în Insulele Azore împreună cu consiliera sa de 24 de ani, fostă Miss Buzău.

Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță au fost la o Plenară de comunicații poștale la sfârșitul lunii iunie.

O imagine din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) arată că Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță au avut o deplasare în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore.

Din partea României la Plenara de comunicații poștale au mai participat alți 3 angajați ai ANCOM care au stat cu o zi în plus faţă de fostul premier și consiliera sa.

Sorin Grindeanu și fosta Miss Buzău au fost foarte discreți și nu au apărut în pozele de grup.

Aceste informații au gfost făcute publice de cotidianul Libertatea, care a cerut- fără răspuns deocamdată- o copie a raportului de deplasare, în mod normal o informație publică.

Consiliera Cătălina Miriță are 24 de ani, nu are CV-ul afișat pe site-ul ANCOM pentru a putea dovedi ce experiență o recomdată într-o funcție pentru care câștigă un plafon minim de 2000 de euro și una dintre puținele informații publice despre ea este că la vârsta majoratului a apărut pe coperta British Mode.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS