Confidenţialitate

Grindeanu, despre Tudorel Toader: Poate că ritmul cu care sunt eu obişnuit este unul mai alert

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, întrebat, din nou, de jurnalişti dacă este nemulţumit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi dacă are ceva să îi reproşeze, că, poate, ritmul de lucru cu care este obişnuit el şi colegii din guvern este unul mai alert faţă de cel cu care a fost obişnuit Tudorel Toader.

Premierul a spus că a discutat cu Tudorel Toader de foarte multe ori despre legea graţierii şi despre modificarea codurilor penale.

“Am avut foarte multe discuţii cu domnul ministru Tudorel Toader în această perioadă, pe legea graţierii. Am avut discuţii şi pe ceea ce înseamnă legea de punere în acord a Codului penal cu deciziile Curţii Constituţionale şi aici suntem în faza de dezbatere publică, s-au luat puncte de vedere de la diverse instituţii, CSM, DIICOT, DNA şi trebuie epuizată această perioadă”, a afirmat premierul.

El a mai spus că analiza activităţii membrilor Cabinetului o face raportat la măsurile pe care aceştia trebuie să le ia, iar când va avea o concluzie o va prezenta coaliţiei de guvernare, şi nu la televizor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.