Grimus încheie seara rock la Europa Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Grimus încheie seara rock la Europa Live pe Plajă 2019.

La Europa FM Live pe Plajă 2019 – ROCK NIGHT au mai urcat pe scenă ALEX & THE FAT PENGUINS, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, VAMA şi byron.

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj-Napoca, înființată în 2005.  Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului simurgh, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Primul album al trupei a fost înregistrat în anul 2008 și s-a numit Panikon.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Simpa Trans a oferit transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și oferă retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

La scena Europa FM Live pe Plajă acestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă și vineri și sâmbătă după traseul anunțat pe europafm.ro.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Grimus închide prima seară Europa FM Live pe Plajă 2019!

Grimus închide prima seară Europa FM Live pe Plajă 2019!Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 8 august 2019