Confidenţialitate

Greva din Educație continuă. Marius Nistor: Este obligația președintelui să intervină într-un moment cheie. Mâine, după 16:30, suntem dispuși să ne întâlnim

După negocierile dintre sindicatele din Educație și ministrul Muncii nu s-a ajuns la niciun rezultat, prin urmare greva continuă, anunță Marius Nistor. Simion Hancescu a subliniat că vor exista întâlniri viitoare pentru a discuta despre grila salarială. 

„Decizia este strict legată de cele două propuneri avansate de federațiile sindicale. Nu ne dorim continuarea acestui conflict, ci să ne întoarcem cât mai repede la sălile de clasă, dar totul depinde de decizia Coaliției. Protestul se ține, nu există niciun motiv care să ne detrmine să renunțăm la el”, a transmis Marius Nistor.

Cât despre intervenția și o întâlnire între sindicatele din Educație și președintele României, Marius Nistor a spus că: „Este obligația domniei sale să intervină într-un moment cheie. Azi s-a înaintat adresa, așteptăm răspunsul. Mâine, după 16:30, suntem dispuși să ne întâlnim unde dorește președintele”.

„Coaliția se poate întâlni în regim de urgență. Nu am înțeles de ce a fost o pauză atât de mare, de vineri până luni”, a mai spus Marius Nistor.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Evaluarea națională pentru clasa a VI-a se amână pentru 12 și 13 iunie