Grav accident pe DN1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul pe DN1, în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei a fost blocat timp de o oră în urma unui grav accident petrecut, marți dimineață.

Două autoturisme s-au lovit frontal, după ce șoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și pe un carosabil umed.

În urma impactului, două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Potrivit martorilor, maşina care se îndrepta spre Bucureşti a derapat şi a pătruns direct pe contrasens într-un autoturism care circula regulamentar spre Braşov şi în care se aflau trei persoane.

Pasagerul din dreapta, un bărbat de 55 de ani a rămas încarcerat, iar celălalt, care se afla pe bancheta din spate a fost scos din mașină de alți participanți la trafic.

Bărbatul acuza probleme respiratorii pentru că, în urma impactului, căzuse între banchete. Din fericire, printre martorii la accident s-a aflat și un medic ce i-a acordat primul ajutor victimei.

15 pompieri militari cu 4 autospeciale şi două ambulanţe au intervenit, iar victimele, un bărbat de 55 de ani şi un altul de 60 de ani au ajuns la Spitalul Orăşenesc Sinaia cu traumatisme la claviculă şi membre.

În urma producerii accidentului, traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră pe DN1, pe ambele semnruri de mers, coloanele de maşini întinzându-se pe zeci de kilometri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS