Confidenţialitate

Gorj: Un profesor este cercetat în libertate pentru act sexual cu un minor, după ce mama fetei i-a prins în flagrant

Un profesor din Gorj este cercetat pentru act sexual cu un minor, după ce mama unei eleve l-a reclamat la Poliție. Profesorul cu eleva au fost surprinși chiar în flagrant. Anchetatorii au dispus cercetarea profesorului în stare de libertate.

Este vorba despre un profesor care predă informatică la un liceu din Târgu-Jiu și la o școală generală din comuna Logrești.

El este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescente, în timp ce întreținea relații sexuale cu fiica ei, chiar în apartamentul său din Târgu-Jiu.

Femeia avea o bănuială că, între fiica sa, în vârsta de 16 ani si bărbatul de 42 de ani, se întâmpla ceva, mai ales că prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.

Așa că mama adolescentei ar fi urmărit-o pe fată și toate suspiciunile sale s-au confirmat când a găsit-o pe minoră, în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică.

Evident, femeia a alertat Poliția, iar medicii legiști au confirmat că cei doi întreținuseră relații sexuale.

Profesorul a fost audiat de polițiști, iar procurorul a dispus ca acesta să fie anchetat, în stare de libertate.

Și Inspectoratul Școlar Județean Gorj face anchetă.

Citește și: Școala din Slatina la care copiii pot ține locul directorului sau pot preda ore de curs în zile speciale. Directorul școlii: „Implicăm în schimbare profesorii, elevii, dar și părinții”