Confidenţialitate

Gorj: Un fost director din Complexul Energetic Oltenia, încarcerat după ce a fost condamnat la 4 ani pentru abuz în serviciu | AUDIO

Un fost director din cadrul Complexului Energetic Oltenia a fost încarcerat după ce a primit pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru abuz in serviciu.

Daniel Antonie, fost director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia a fost încarcerat la Penitenciarul Târgu-Jiu pentru următorii 4 ani.

Judecătorii Curții de Apel din Craiova l-au condamnat, prin sentința definitiva, pentru abuz în serviciu. Potrivit DNA, în perioada 2013-2014 acesta a dispus achiziționarea directă la prețuri de 7 ori mai mari decât cele existente pe piață a sute de furtunuri de stins incendii și sute de truse de prim-ajutor pentru companie.

A produs astfel un prejudiciu de peste 400.000 de lei. Și fostul director economic al CEO a primit condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare, iar administratorii firmelor de la care s-a făcut achiziția ilegală au primit pedepse de câte 2 ani de închisoare cu suspendare.

  • Gabriela Mladin