Confidenţialitate

Gorj: Panică într-o școală după ce o bucată de tavan a căzut pe banca unui elev în timpul cursurilor. Elevul a suferit un atac de panică

Panică într-o școală din Gorj, după ce o bucată de tencuială din tavan s-a desprins și a căzut într-o clasă în care se predau cursurile. Tencuiala a picat pe banca unui elev care, în urma incidentului, a făcut atac de panică.

Incidentul s-a petrecut la Colegiul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, chiar în momentul în care o echipă de experți în rezistența construcției evaluau imobilul pentru a vedea dacă rezistența a fost afectată ca urmare a cutremurelor produse în Gorj din februarie încoace.

Echipa se afla în pod, iar în acel moment s-a desprins tencuiala și a picat în sala de curs, unde învățau mai mulți elevi de clasa a IX-a, care s-au speriat. Unul dintre ei, pe banca căruia a picat tencuiala, a făcut atac de panică.

Conform directorului acestui Colegiu, clasa a fost imediat evacuată, părinții copilului au fost chemați la școala, iar pentru siguranța elevilor nu se va mai intra în această clasă.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Miercuri, grevă de avertisment în școli. Va urma greva generală pe 22 mai