GORJ: O ploaie puternică a inundat câteav străzi din Târgu Jiu

A fost nevoie de doar 25 de minute de ploaie în Târgu Jiu pentru ca străzile unde canalizarea a fost prost făcută să fie din nou inundate.

Furtuna a făcut pagube și în județ, de exemplu grupurile de producere a energiei de la Termocentrala Rovinari au fost oprite din cauza unei avarii.

In comuna Vladimir, s-a intervenit pentru deblocarea drumului care duce spre Săuleşti, după ce un copac a fost doborât în urma vântului puternic şi a ocupat partea carosabilă. De asemenea zona a rămas mai multe ore fără curent electric, firele fiind smulse de furtună.

Probleme sunt și la cele 3 grupuri de la Termocentrala Rovinari, care au fost oprite în această dimineață. Principala cauză a acestei avarii este aceea că, liniile pe care debitau grupruile energetice au dat afară la stația de la Urechești. În acest moment, grupurile 3 și 4 au fost repornite și se încearcă și pornirea grupului 6.

În municipiul Târgu-Jiu, din cauza vântului puternic creanga unui copac a căzut pe o maşină, autoturismul fiind avariat.

Tot din cauza vântului, poarta de la Muzeul Arhitecturii Populare din Curtişoara, fost pusă la pământ. (Foto)

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS