Confidenţialitate

GORJ: O mamă si-a bătut copilul de 13 ani, se pare, din cauza unor note proaste

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care mama a recurs la un asemenea gest, însă la şcoală se vorbeşte despre faptul că elevul în clasa a VII-a este olimpic, însă nu la materiile pe care mama şi le doreşte.

Cert este că femeia în vârstă de 47 de ani, medic la Centrul Medical Judeţean al Ministerului Afacerilor şi Internelor, l-a bătut crunt pe fiul său în vârstă de 13 ani.

Ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu cu mai multe lovituri produse de un corp dur şi cu muşcături la nivelul mâinilor. S-a aflat despre această agresiune după ce o vecină a văzut întreagă scenă în faţă blocului în care mama şi copilul locuiesc.

Poliţiştii au întocmit dosar de violenţă în familie pe numele mamei, iar copilul este consiliat de psihologii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj.

În câteva zile, specialiştii de la DGASPC vor stabili dacă vor începe procedurile pentru decăderea din drepturile părinteşti ale mamei şi îl vor instituţionaliza pe copil.

Minorul se află în grijă mamei în urmă divorţului dintre părinţi. Vecinii susţin că nu este pentru prima dată când mama îşi agresează copilul, însă niciodată nu au sunat la poliţie.

Copilul a ajuns în stare gravă la spital.