GIURGIU: Protest al angajaților DGASPC | AUDIO

Angajați ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu protestează marți în fața Instituției. Cei peste 900 de angajaţi nu şi-au mai primit salariile din luna aprilie – după cum a declarant la Europa FM o angajată a Direcției, care a vrut să-și păstreze anonimatul.

„Pe 12 aprilie, trebuia să primim salariul din martie. Nu am primit, nu avem nicio speranță. Nu ne spune nimeni nimic. S-au făcut demersuri către Avocatul Poporului, către Ministerul Finanțelor, către Ministerul Muncii, fară niciun răspuns. În DGASPC Giurgiu sunt aproape 900 de angajați care nu și-au primit salariul. Consiliul Județean și-a luat, Prefectura (n.r salariul)”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Angajații DGASPC spun că au stat şi în izolare timp de doua săptămâni, în centre sau în case de tip familial și au fost departe de familiile lor.

Marian Mina, președintele Consiliului Judeţean – instituție în subordinea căreia se află Direcția de Asistență Socială – susţinea luna trecută că a făcut toate demersurile pentru a rezolva situația, atât la Prefectura Giurgiu cât și la Guvern.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS