GIURGIU: Angajații Protecției Copilului reclamă că nu și-au mai primit salariile din aprilie | AUDIO

Situaţie gravă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Cei peste 900 de angajaţi spun că nu şi-au mai primit salariile din luna aprilie.

Angajată a Direcției, care a vrut să-și păstreze anonimatul:

„Pe 12 aprilie trebuia să primim salariul din martie, nu am primit. Acum, pe 12 iunie, ar trebui să primim iar, dar n-avem nicio speranță. Nu avem nicio explicație, nu ne spune nimeni nimic, fără niciun răspuns. Este aceeași situație în tot județul. În jur de 900 de salariați ai DGASPC care nu și-au primit salariul.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Angajații DGASPC spun că au stat şi în izolare timp de doua săptămâni, în centre sau în case de tip familial și au fost departe de familiile lor:

„Din 11 aprilie s-au format ture, s-a lucrat câte 14 zile, am stat izolați cu beneficiarii. Ceilalți au stat și ei izolați acasă, până s-a încheiat starea de urgență”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Marian Mina, președintele Consiliului Judeţean – instituție în subordinea căreia se află Direcția de Asistență Socială – susţinea luna trecută că a făcut toate demersurile pentru a rezolva situația, atât la Prefectura Giurgiu cât și la Guvern.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS