Confidenţialitate

Gino Iorgulescu: “”Domnilor din conducerea CCA, e prea mult! Arbitrajul românesc a devenit o plagă!”

Criticile la adresa arbitrajelor apărute în ultima vreme în fotbalul românesc au atras atenția Ligii Profesioniste de Fotbal. Președintele LPF, Gino Iorgulescu, le cere conducătorilor Comisiei Centrale a Arbitrilor să dea explicații în urma problemelor semnalate tot mai des de cluburi.

Într-o scrisoare deschisă adresată președintelui CCA, Kyros Vassaras, Gino Iorgulescu spune că “arbitrajul românesc a devenit o plagă”.

Conducătorul Ligii Profesioniste îi invită la dialog pe reprezentanții Comisiei Centrale a Arbitrilor și readuce în discuție varianta arbitrilor străini care să oficieze unele meciuri din Liga Întâi. Iorgulescu atrage atenția că de la numirea lui în fruntea LPF arbitrajele nu numai că nu s-au îmbunătățit, dar chiar au luat-o “pe o pantă greșită”.

Nu este pentru prima oară cînd Liga Profesionistă se adresează în mod public oficialilor CCA, care nu au răspuns pînă acum solicitărilor din partea LPF. Scrisoarea lui Gino Iorgulescu vine după ce Dinamo a demarat o campanie împotriva greșelilor comise de arbitri, intitulată “Uniti salvăm arbitrajul românesc”.