Gimnastele din Vrancea medaliate cu aur la Europene, felicitate de Poliția Rutieră | AUDIO

Gimnastele Ana Maria Bărbosu şi Iulia Trestianu, legitimate la CSS Focşani, au fost felicitate azi-noapte, când au revenit acasă de la Campionatele Europene desfăşurate în Turcia, unde au fost medaliate cu aur.

Maşinile în care se aflau au fost oprite de un filtru al Poliţiei Rutiere sub pretextul unui control de rutină, la intrarea în Focșani, unde au fost răsplătite cu aplauze și flori.

”Am înțeles că transportați o cantitate mare de aur. Unde aveți aur?”

Așa le-a spus un polițist de la circulație ocupanților unei mașini care a fost trasă pe dreapta la intrarea în Focșani, azi-noapte, după ce mai întîi a verificat dacă au declarații pe propria răspundere ca să poată circula pe timpul nopții.

Ocupanții mașinii au avut ceva emoții. Dar au crescut în intesnitate în momentul în care polițiștii au început să aplaude.

Așa au fost întîmpinate la Focșani cele două campioane europene la gimnatică, Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu, care s-au întors acasă din Turcia, acolo unde au cîștigat aurul europenelor de junioare.

Surpriza a fost pusă la cale de președintele Consiliului Județean Județean Vrancea, cu complicitatea poliției. Atât gimnastele, cât și antrenorii lor, au fost aplaudați la scenă deschisă și au primit flori și felicitări.

Ana Maria Bărbosu a câştigat toate medaliile de aur la Campionatul European pentru junioare, desfăşurat în Turcia. Sportiva legitimată la CSS Focșani a obţinut 6 medalii de aur din 6 posibile: una cu echipa și toate celelalte la aparate, respectiv la individual compus, bârnă, sol, paralele şi sărituri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Claudia Toader
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS