Gianina Corondan, în Clubul de Weekend: Cred că e necesar pentru țara asta să aibă un Dumnezeu – VIDEO

Invitată vineri seară în Clubul de Weekend, la Europa FM, Gianina Corondan a rememorat, într-o discuție ca între prieteni, câteva dintre cele mai frumoase amintiri.

Prezentatoarea emisiunii “Fețe-fețe” de la TVR 1 a afirmat că încă mai cântă și a rămas astfel datoare până la următoarea vizită cu un moment muzical și în direct la Europa FM, cum nu a cedat de această dată provocării lui Toader Păun de a fredona una din piesele lansate alături de Quartz.

”N am întors spatele muzicii niciodată”, a spus Gianina Corondan.

Tot în cadrul emisiunii de vineri seară, Gianina Corondan și-a amintit cu emoție și despre clipele frumoase petrecute în copilărie, alături de bunicii ei: “Am fost norocoasa sa am vacante de vara in Ardeal, la bunici, faceam toate nazbatiile. Bunicii erau ca niste sfinți (…) nu m-am gândit cu care dintre ei semăn mai mult”.

Cât despre momentele mai puțin fericite din viața sa, Gianina a mărturisit că “în viață există încercări, lovituri, răni. Le iei și le analizezi, dar pe mine mă susține credința în Dumnezeu. Când îl ai pe Dumnezeu nu ești singur.Și cred că e necesar pentru țara asta să aibă un Dumnezeu”.

Asemeni fiecărui invitat care intră în Clubul de Weekend, Gianina Corondan a fost supusă de către Toader Păun și celei mai dificile întrebări, care are de cele mai multe ori răspunsuri surprinzătoare: dacă este fericită. Ea a răspuns pozitiv pe un ton ferm și a lăsat apoi un moment de tăcere, adăugând că “nu trebuie sa dezvaluim toate motivele fericirii, sa fie totul ca o teoretizare”.

În această lună, Gianina Corondan a devenit prezentatoarea emisiunii “Fețe-fețe”, o nouă producție a Televiziunii Române, difuzată de luni până vineri la TVR 1 de la ora 19:00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS