Confidenţialitate

Gheorghe Hagi, despre Simona Halep: „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul” | AUDIO

Gheorghe Hagi i-a transmis felicitări Simonei Halep după decizia TAS / CAS de marți, 5 martie 2024. „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul”, a spus Gheorghe Hagi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„O victorie mare a ei, în primul rând, pentru ea și oamenii din stafful ei care au muncit, care au ajutat-o să convingă pe cei de la TAS de corectitudinea ei, de cine e Simona. Bravo ei! Felicitările mele! Să vină să înceapă treaba, s-o vedem iar pe teren, să ne bucurăm de ea și să joace iar tenis. Că unii i-au făcut ca să nu joace. În lumea asta și în viață există și oameni răi. Dar binele bate întotdeauna pe acela rău. Așa că, s-a dovedit încă o dată că binele bate răul. Important este că ea a câștigat această bătălie, această luptă și merită felicitări și îi urez baftă în continuare”, a spus Gheorghe Hagi.

Curtea de Arbitraj pentru Sport (CAS / TAS) a admis recursul depus de Simona Halep și a redus perioada de ineligibilitate a acesteia de la 4 ani la 9 luni.

Sursa foto: Inquam Photos / Gyozo Baghiu

Citește și: Ce spune Simona Halep după decizia TAS: „Spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convingerea mea neclintită că sunt un sportiv curat” | AUDIO